E-pošte: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108
Dom > Vijesti > Sadržaj

Industrija vijest

Ušteda energije za hlađenje stroj za hlađenje hrane kuglica
Jan 22, 2018

Nekoliko unitarne operacije potrebne u hranjenje biljke — ne samo Brušenje, doziranje i tabletiranja, ali isto tako sušenje i hlađenje. Kasnije se javlja iza Brušenje kao pomiješan sirovina u prahu se miješaju s pare prije tabletiranja, kako bi se olakšalo svoj oblik kroz die. Alimiješanje prahaa pare može dovesti do vruće i mokro peleta, koji moraju biti hlađeni i temeljito osušeni za optimalno skladištenje (tj. da biste spriječili bakterije i plijesni razvoja) i prilagode propisima (sadr aj vlage mora biti mlađe i 14 posto, po EU propisima).


Glavni cilj sušenja i hlađenja je vratiti one vlažne i vruće kuglice u temperaturi i vlažnosti ravnoteže sa okolnog zraka, kao brzo i jeftino moguće.


FDSP je protustrujnog plivanja hlađenje princip je usvojen nacool kuglicauz visoke temperature i vlage. Vrući zrak dodiruje vruće kuglice i hladan zrak dodiruje kul kuglica kako bi se izbjegla kuglica Površinske pukotine uzrokovane iznenadni hlađenje produkciji direktni dodira između hladan zrak i vruće kuglice. Istovremeno, u komoru služi za hranjenje i prostor za dovod zraka veći, stoga može dobiti bolje hlađenje efekte.

cooling machine.jpg