E-pošte: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108
Dom > Vijesti > Sadržaj

Industrija Vesti

Mašina za proizvodnju pilića za stoku i stočne hrane

Jan 17, 2018

Perad i stočni stajnjak iz piletine, krave, konja, ovaca, svinje itd. Smatra se većinom ljudima kao vrsta otpada. Ali u stvari, to je dragocen resurs za ljude u oblasti proizvodnje peleta.


Perad i stočni đubrivo se ne mogu vršiti samo u briketima za gorivo (verovatno jedino pogodan za industrijski kotao zbog neprijatnog mirisa, saznajte više o mašini za proizvodnju briketa za gnojivo), ali se takođe koriste kao organsko đubrivo.

fertilizer pellet machine.jpg

Mašina za proizvodnju pilića živine i stočne hrane može biti mašina za male pelete i velika mašina za pelete. Bilo da izaberete malu ili veću, zavisi od sopstvenih potreba.


FDSP-ova mlin za pelet primjenjuje se za granulaciju organskog đubriva nakon fermentacije sirovina, koja ispunjava praznine vertikalnog hranjenja u granuliranju prstena. Može granulirati sve vrste fermentisanih organskih materijala poput stoke i živine, slamova, bentonita, organskog otpada itd. Bez prethodnog sušenja. Ova mašina za peletiranje đubriva ima jedinstveni dizajn, može istovremeno završiti sušenje, hlađenje i sejanje u niskim temperaturama. A stopa preživljavanja mikrobiološke flore je više od 90%.