E-pošte: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108

Trg Plansifter

Trg Plansifter kvadratnih plansifter obavlja svoje zadaće u visoko učinkovit način: sijanje i ocjenjivanja kao i grubo mljevenim, griz kao i brašnjavo materijala kao što je ocjenjivanja zrnatih proizvoda ili slobodno teče granulata. Područje za program kreće od tvrdo i zdrav...

Pošaljite upitChat Sada
Trg Plansifter

Trg Plansifter

Trg plansifter obavlja svoje zadaće u visoko učinkovit način: sijanje i ocjenjivanja kao i grubo mljevenim, griz kao i brašnjavo materijala kao što je ocjenjivanja zrnatih proizvoda ili slobodno teče granulata. Područja upotrebe varira od tvrdih i zajednički pšenice mlinovi do durum pšenice, raži, kukuruza (kukuruz), zob i heljda mlinova ili čak i ječma i soje mlinovi.

Inteligentni dizajn donosi odlične sanitarija i proizvoda za sigurnost.

●sigurnosni kvadratnih plansifter osigurava sigurnost proizvoda: Patentirani, automatski reclamping sistem se primjenjuje stalne sile sito snop, čime se sprječava Unakrsne kontaminacije proizvoda.

●All unutrašnjih zidova i vrata imaju visoko kvalitetni izolacije; To dovodi do masivne smanjenja kondenzacije.

●All dijelovi koji dolaze u dodir s proizvoda izrađeni su od nehrđajućeg čelika ili kvalitetan poliuretan (PUR) – apsolutna sanitacije je zajamčena.

●sigurnosni poliuretanske Novapur sita okviri sa inox sitom okvira umetcima također nude vrhunsku kanalizacija: drvo, matice i Stezaljke su Stoga su stvar prošlosti. Glatki profili minimizirati područja gdje mogu akumulirati proizvoda.

Sijanje velikog kapaciteta s NOVA generacija sita.

●sigurnosni NOVA generacija sita odlikuju velikom sijanje kraju i optimalno iskorištenje prostora. To čini trg plansifter sposoban od rukovanje najviši propusnost u Minimalno prostora.

●High dinamički ubrzanje povećava intenzitet sito pokreta, poboljšava sijanje efekt.

Maksimalna fleksibilnost zahvaljujući modularni koncept.

●need određuje veličina: zahvaljujući svojim modularni koncept, Trg plansifter mogu biti zaposleni kao dvosmjeran, 4-,-, 8 - ili deset-odjeljak sijač. Dakle idealno opremljena je za adaptaciju u danoj situaciji.

●sigurnosni fleksibilnosti nastale na jednu hp jedinicu od #39; s modularni koncept omogućuje slobodnog prostora koji će se koristiti optimalno.


Hot Tags: trg plansifter, plansifter
Srodni proizvodi
Kratka poruka
Vaša privatnost je važno za nas - mi nikada prodati ili podijeliti svoje informacije.